Nemůžeš řídit, co nemůžeš změřit - Goldmann, Karel
Peter Ferdinad Drucker - najznámejší teoretik manažmentu. Krátky životopis a publikácie. Päťdesiate roky - najplodnejšie obdobie jeho života. Podnik ako ekonomický motor demokracie. Orientácia na zákazníka. Dôležitosť firemnej kultúry, marketingu a inovácií. Vplyv správania sa firmy na trh.