NR SR sa uzniesla na zákone o ochrane pred povodňami - Bačík, Martin
Prijatie smernice 2007/60/ES o hodnotení a manažmente povodňových rizík. Príprava a schvaľovanie návrhu zákona o ochrane pred povodňami. Zákon o ochrane pred povodňami a všeobecne záväzné právne predpisy.