Potravinová bezpečnosť v Európskej únii - Korčoková, Marína, 1970-
Politika ochrany spotrebiteľov ako súčasť strategických cieľov Európskej únie zameraných na ochranu všetkých európskych spotrebiteľov. Bezpečnosť produktov, Potravinová bezpečnosť. Bezpečné potraviny. Základné legislatívne nástroje potravinovej bezpečnosti v Európskej únii. Legislatíva EÚ. Revízia označovania potravín. Rozhodujúce inštitúcie v potravinovej bezpečnosti na úrovni Európskej únie. Systém rýchleho varovania pre potraviny a krmivá (Rapid Alert System for Food and Feed - RASFF).