Plnenie úloh 1. etapy rámcovej smernice EÚ "Hodnotenie a manažment povodňových rizík" - databáza povodní - Hazlinger, Michal
Nová databáza povodní. Tri pracovné etapy úlohy rámcovej smernice EÚ. Základná koncepcia povodňovej databázy. Ukážka výstupu z databázy.