Evropané vybírali nový biobrand - Hudský, Aleš
Biopotraviny pochádzajúce z krajín Európskej únie budú mať od 1. júla tohto roku nové jednotné logo. Podobu loga určili spotrebitelia prostredníctvom hlasovania na stránkach Európskej komisie. Povinnosť používať jednotné logo na biopotravinách bude výhodou pre spotrebiteľa. Kritériá pre navrhované logá biopotravín. Popis troch návrhov.