Skutočne vynikajúce výsledky podielových fondov kolektívne investovanie na Slovensku v roku 2009 - Škriniar, Pavel, 1979-
Výsledky otvorených podielových fondov na Slovensku za rok 2009. Najvýnosnejšie kategórie fondov a zhodnotenie zverených prostriedkov. Rozdelenie podľa aktív. Najpredávanejšie fondy a podiely na trhu. Počet distribuovaných fondov k 31.12.2009.