[Teória a politika kapitálovej štruktúry podnikateľských subjektov] - Polavka, Vladimír
Recenzia na publikáciu, ktorá je určená študentom a odborníkom a na 302 stranách nájdu najnovšie teoretické a praktické poznatky a informácie z oblasti kapitálovej štruktúry a majetkovo-finančnej stability podnikateľských subjektov, ako aj z vybraných, s touto problematikou bezprostredne súvisiacich oblastí finančného riadenia.