Universities in the context of regional dimension - Šuranová, Jana
Univerzity vo vzťahu k regionálnej ekonomike. Regionálna dimenzia univerzít. Jedna univerzita v periférnom regióne, jej úloha. Viac univerzít v periférnych regiónoch. Tradičné univerzity v centrálnom a metropolitnom regióne. Novšie, technicky vybavené univerzity v centrálnom a metropolitnom regióne.