[Kreativita, invencia, inovácia. Stimulátory rastu, prosperity a trvalej udržateľnosti SR] - Grell, Michal
Recenzia na vedeckú publikáciu, ktorej cieľom je predstaviť a vnímať špičkové rozvojové teórie a ich transfér do praktického života. Deklarované zámery v publikácii sa realizujú v 19 príspevkoch.