Content Management vo verejnej správe - Kokles, Mojmír
Charakteristika Content Managementu. Technologické aspekty riešenia Content Managementu. Centralizácia dát v organizácii. Očakávané prínosy od ECM (Enterprise Content Management). Potreba implementácie ECM systému. Príklad procesu ECM. Úskalia implementácie systémov ECM. Content Management pre verejnú správu.