Niekoľko výskumov, niekoľko výsledkov existuje vzťah medzi výnosom fondu a množstvom investícií doň? - Škriniar, Pavel, 1979-
Korelácia výnosnosti a predajnosti fondov. Výsledky merania korelácie medzi predajmi a výnosmi. Vývoj predajnosti a ročnej výkonnosti fondov. Súvislosť medzi dosiahnutou výkonnosťou a investíciami. Politika banky a vplyv na objem predajov. Správanie trhu a jednotlivca.