Jak Nike dobyla fitness centra - Krejčí, Tereza
Marketingové aktivity spoločnosti Nike vo fitness centrách. Športové oblečenie pre ženy. Vytvorenie špeciálnej tanečnej choreografie Nike dance s americkým tanečníkom a choreografom Jamie Kingom. Televízne spoty Nike dance. Nike fitness club - hlavný komunikačný kanál.