Mačka v nákupnom vreci - Svoreňová, Soňa
Pôsobenie reklamy na spotrebiteľa a jeho nákupné správanie. Vplyv produktu na životné prostredie. Energia ukrytá v tovare. Výrobky Faire trade - nevýhoda vysokej ceny. Zdravotné hľadisko pri nákupoch. Uvedomelý spotrebiteľ.