Ako zistiť skutočnú cenu nehnuteľnosti aukcia ako jedna z možností zadováženia si domova - Škriniar, Pavel, 1979-
Realitný trh na Slovensku a v Čechách. Ceny nehnuteľností a predstavy developerov. Dražba ako možnosť predaja nehnuteľností. Aukčné podmienky a katalógové ceny. Náklady a investičné rozhodovania developerov. Finančné možnosti klientov.