Vlijanije mirovogo finansovogo i ekonomičeskogo krizisa na Jevrozonu - Gonda, Vladimír
Analýza príčin a dopadov súčasnej finančnej a hospodárskej krízy na krajiny eurozóny. Kríza ako stimul pre európske krajiny k prechodu na jednotnú európsku menu.