Korekcia vplyvom politických rozhodnutí podielové fondy od 21.decembra 2009 do 22. januára 2010 - Pavlovič, Marek
Volatilita akciových trhov na prelome rokov. Obdobie medzi sviatkami a akciové trhy. Americké akciové fondy. Európske burzy. Čisté predaje podľa kategórií. Správy z japonskej ekonomiky. Rozvíjajúce sa trhy. Priemyselná aktivita v Číne. Porovnanie predaja podielových fondov s minulými rokmi.