Interaktívne inovačné procesy. Výsledky z prípadových štúdií IT služieb v bratislavskom regióne - Rehák, Štefan, 1974-
Analýza znalostných interakcií v sektore znalostne intenzívnych služieb podnikom (KIBS), ktorý je charakteristický úzkymi interakciami medzi KIBS a ich klientmi a kombináciou rôznych znalostných domén. Závery z analýzy znalostných interakcií z prípadových štúdií firiem v sektore IT služieb v bratislavskom regióne.