Opatrenia na trhu práce v kontexte hospodárskej krízy v SR - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Do centra pozornosti ekonomickej teórie i hospodárskej praxe sa dostáva aktívna podpora udržania pracovnej sily na trhu práce a tvorba nových pracovných miest. Jedným z možných riešení je podpora flexibility pracovných síl, ktorá sa prejaví v spružnení pracovných trhov a zvýšení mobility pracovných síl. Slovensko a flexibilita. Dlhodobá nezamestnanosť a mobilita pracovnej sily. Geografická mobilita pracovných síl. Štátna podpora bývania v SR.