Politika podpory rozvoja sektora informačných a komunikačných technológií - Pástor, Rudolf
Aktívna podporná politika zameraná na rozvoj sektora IKT a jej výrazný vplyv na ekonomický rast . Delenie politík IKT. Podporná politika vo vzťahu k využívaniu IKT. Oblasť IKT ako nevyhnutná podmienka napĺňania Lisabonskej stratégie. Prínos IKT v ekonomickom rozvoji krajín (Írsko, Švédsko). Príklad podpornej politiky IT v SR - Košice IT Valley. Hlavné prínosy IKT a odporúčania pre politiku.