Finance of higher education institutions in Poland and Slovakia - Beňová, Elena
Hlavné problémy financovania vysokého školstva. Teoretická koncepcia vyššieho vzdelávania v Európskej únii, Poľsku a na Slovensku. Situácia v Poľsku a na Slovensku. Komparatívna analýza indexov financovania vyššieho vzdelávania v Poľsku a na Slovensku. Podobnosť problémov.