Francouzská fenomenologie a existenciální analýza - Hlavinka, Pavel
Existenciálna analýza Jeana -Paula Sartra, ktorá vznikla ako metóda štúdie ľudského bytia. Základná otázka fenomenológie a Sartrove východisko pre skúmanie ľudskej reality. Charakteristika existenciálnej psychoanalýzy.