Integrace rizika a nejistoty do investičního rozhodování a oceňování - Fotr, Jiří
Podstata jednotlivých prístupov integrácie rizika a neistoty do investičného rozhodovania a oceňovania. Špecifikácia ich spoločných čŕt a odlišností. Charakteristika predností a nedostatkov.