Půda z pohledu dějin ekonomických teorií - Honová, Iva
Vývoj ekonomického myslenia vo vzťahu k pôde. Vybrané ekonomické smery a osobnosti, ktoré sa problematike pôdy, jej vlastníctvu a rentám venovali najviac.