Logistika a životné prostredie – podmienky a predpoklady v súčasnom rozvoji podnikov na Slovensku - Dupaľ, Andrej
Nástroje environmentálnej politiky (stratégie) na úrovni podniku. Dimenzie tvorby a ochrany životného prostredia v podniku. Rozvoj tzv. zelenej logistiky. Reverzná (spätná) logistika. Logistika a životné prostredie v intenciách riešení v Európskej únii. Zlepšená logistika bude mať pozitívne účinky nielen na regionálny rozvoj EÚ, ale podporí hlavne regionálny hospodársky rast a konkurencieschopnosť.