Riadenie projektov v malých a stredných podnikoch - Majtán, Miroslav
Definícia a kritéria pre klasifikáciu malých a stredných podnikov podľa odporúčaní Európskej komisie 2003/361/EC platnej od 1.1. 2005. Projektový manažment v malých a stredných podnikoch. Nevýrobný sektor a projektový manažment. Špecifické formy účasti MSP na projektoch. Pojem klaster v ekonomickej teórii. Projekty PPP (Public private partnership).