Vplyv technológií business intelligence na hodnotu podniku - Harumová, Anna, 1955-
Teoretické východiská a miesto technológií BI v podnikoch. ICT v podnikoch, model úžitku a model efektívnosti. Zmysel informačnej stratégie v podniku. Vplyv ICT na hodnotu podniku.