Atraktívnosť práce v hotelierstve a pohostinstve v Slovenskej republike - Kučerová, Jana
Analýza zamestnanosti v hotelierstve a pohostinstve. Vysoký podiel mladých ľudí do 35 rokov. Analýza miezd v hotelierstve a pohostinstve v SR. Analýza atraktívnosti práce z pohľadu odvetvia a širokej verejnosti. Hrdosť respondentov na prácu v hotelierstve a pohostinstve. Charakteristiky odvetvia hotelierstva a pohostinstva. Vplyv vybraných faktorov na neatraktívnosť hotelierstva a pohostinstva.