Jsou investice do vzdělávání cestou k hospodářskému růstu? - Machová, Zuzana
Investície do ľudského kapitálu resp. vzdelania ako hlavný zdroj hospodárskeho rastu. Hodnotenia jednotlivých členských krajín v naplňovaní cieľov Európskej únie v oblasti vzdelávania. Lisabonský proces a európska stratégia zamestnanosti. Ekonomická úroveň jednotlivých krajín a súčasná situácia na trhu práce EÚ.