Hodnotenie podnikateľského prostredia v ubytovacích a stravovacích službách v Slovenskej republike - Šmardová, Ľudmila
Podnikateľské subjekty poskytujúce ubytovacie a stravovacie služby. Hodnotenie podnikateľského prostredia na národnej a medzinárodnej úrovni. Kritériá hodnotenia podnikateľského prostredia v medzinárodnom meradle. Index globálnej konkurencieschopnosti SR v cestovnom ruchu za rok 2009. Hodnotenie podnikateľského prostredia v ubytovacích a stravovacích službách v SR.