Spaľovne odpadu v kontexte riešení zelenej a reverznej logistiky - Dupaľ, Andrej
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o efektívnosti v oblasti odpadového hospodárstva. Dve koncepcie modelovania siete spaľovní. Lokačno-pokrývacia úloha (Location Set Covering Problem - LSCP) a maximalizácia pokrytia (Maximal Covering Location Problem - MCLP). Analýzy a riešenia rozmiestnenia siete spaľovní v SR programom GAMS.