Možnosti predchádzania a obmedzovania odpadov v podniku - Vybíralová, Júlia
Maloodpadové a bezodpadové technológie ako praktické aplikovanie poznatkov, metód a prostriedkov umožňujúcich v rámci potrieb človeka dosiahnuť racionálne využívanie zdrojov surovín, energie a ochrany životného prostredia, pričom pojem „bezodpadový“ považujeme za technické a technologické optimum, ku ktorému bude snaha sa limitne približovať. Praktické uplatňovanie máloodpadových a bezodpadových technológií.