Listové zásielky prežijú
Štúdia Internacional Post Corporation o poklese objemu poštových zásielok. Efektivita v oblasti obchodnej korešpondencie. Elektronické formy komunikácie a nové komunikačné technológie. Poštové služby, liberalizácia a komercializácia. Demografický vývoj a počet používateľov informačných technológií. Trendy v nasledujúcich 10 rokoch.