Postoje elít a verejnosti v otázkach európskej integrácie - Karvai, Alexander
Typológia členských štátov. Výskumný dizajn (15 členských štátov), metódy, dáta. Nezávislé premenné a indikátory. Závislá premenná - ako merať postoje k európskej integrácii. Postoje elít a verejnosti k európskej integrácii: výsledky, reprezentácia postojov. Faktory vplývajúce na postoje k integrácii.