Svetová finančná a hospodárska kríza - Muchová, Eva, 1961-
Finančná kríza z pohľadu ekonomickej teórie. Dopady finančných kríz na reálne ekonomiky a finančné trhy. Finančné deriváty ako spúšťače súčasnej finančnej krízy. Finančná kríza a jej priebeh v USA a vo svete. Finančná kríza a svetová ekonomika.