Rôzne prístupy k reštrukturalizácii bankového sektora - Střelecká, Zdenka
Ekonomický rast a zdravý finančný sektor. Finančná kríza zasiahla zdravie bankového sektora viacerých vyspelých krajín. Strata dôvery v bankový sektor a záujem štátu o jeho ozdravenie. Základné modely reštrukturalizácie bankového sektora. Odlišné možnosti krajín v riešení súčasných problémov bankových sektorov.