<The> contribution of information and communications technologies to global and regional competitiveness: an empirical exploration 1 - Workie Tiruneh, Menbere
Investovanie do informačných a komunikačných technológií (ICT) a konvergencia produktivity práce. Rozdiely v ICT medzi krajinami a ICT determinanty. Vzťah medzi ICT a ekonomickým rastom - analýza panelových údajov. Determinanty ICT. ICT a ich regionálny vplyv (prípadová štúdia IT centier na Slovensku). IT sektor na Slovensku. IT centrá na Slovensku.