Prenájom dlhodobého hmotného majetku z účtovného a daňového hľadiska (dane z príjmov a dane z pridanej hodnoty) - Turská, Eva
Prenájom, nástroj trhovej ekonomiky, alternatívna možnosť obstarávania dlhodobého majetku. Charakteristika a druhy prenájmov. Účtovné a daňové hľadiská prenájmu. Vznik daňovej povinnosti a vystavenie faktúry za prenájom. Povinnosti prenajímateľa a nájomcu.