Aký bude rok 2010 ? - Košťál, Daniel
Očakávaný vývoj obchodu na Slovensku v roku 2010. K výraznejšiemu oživeniu trhu - rastu maloobchodného obratu - zatiaľ nedôjde, pravdepodobne až v 2. polroku 2011.