Analýza relevantnosti dotazníkového prieskumu - Andrejkovič, Marek
Dotazníkový prieskum identifikácie v oblasti manažmentu práce. Zisťovanie spokojnosti zamestnancov. Otázky prostredníctvom Cronbach Alpha koeficientu. Použitie poznatkov teórie nábojov využívanej v teórii grafov. Definícia rámca systému hodnotenia nadriadených prostredníctvom definovania mienkotvorných skupín. Overovanie uvedených výsledkov.