Charta základných práv EÚ - Toman, Jozef
Charta základných práv EÚ vstúpila do platnosti 1. 12. 2009. Význam Charty ako nového katalógu ľudských práv. Sociálne práva zakotvené v Charte. Prínos pre ochranu sociálnych práv. Negatívny dopad na vnímanie sociálnych práv.