Hodnotenie dopadu fiškálnej decentralizácie na miestne rozpočty SR - Horváthová, Lenka
Proces fiškálnej decentralizácie na Slovensku zameraný na kvantifikáciu finančnej autonómie miest a obcí SR. Fiškálna decentralizácia a etapy fiškálnej decentralizácie v SR. Ciele fiškálnej decentralizácie. Vývoj finančnej autonómie miest a obcí SR za obdobie rokov 2000 - 2008.