Expanzia ekologickej poľnohospodárskej výroby vo svete a trendy jej vývoja - Hrivňáková, Jana
Trendy vývoja a aktuálny stav v oblasti ekologickej poľnohospodárskej výroby vo svetovom meradle. Veličiny ktoré tento stav popisujú a význam trendu "Organic farming" vo svete. Komisie na podporu rozvoja (DAC) formalizované v Zozname prijímateľov oficiálnej vládnej rozvojovej pomoci (ODA). Medzinárodná organizácia prímorských oblastí (IMO). Rozvojové krajiny a program Organic Wild Collection.