Študenti EU PHF ako učiaca sa organizácia - Hudák, Matej, 1984-
Študenti Ekonomickej univerzity v Bratislave, Podnikovohospodárskej fakulty so sídlom v Košiciach ako učiaca sa organizácia. Príklady písania písomných zápočtových previerok z povinného predmetu prvého stupňa štúdia - Štatistiky. Teória a model učiacej sa organizácie podľa Sengeho. Manažment znalostí a s ním spojené dosiahnutie učiacej sa organizácie.