K aktuálnym otázkam komerčného poistenia podnikateľov a poistenia podnikateľských rizík - Drugdová, Barbora
Príspevok je venovaný problematike komerčného poistenia podnikateľov a poistným produktom na poistnom trhu. Poistenie podnikateľov môžeme rozčleniť na komerčné poistenie podnikateľov a verejné poistenie podnikateľov. Komerčné poisťovne sú združené v Slovenskej asociácii poisťovní. K 31.12.2008 bolo v Slovenskej asociácii poisťovní združených 22 komerčných poisťovní. V príspevku sú uvedené poistné produkty, ktoré ponúkajú komerčné poisťovne podnikateľom na slovenskom poistnom trhu.