Proces zavádzania znalostného manažmentu - Kubák, Matúš
Znalostný manažment ako súčasť akademickej ale aj podnikovej praxe. Informačná spoločnosť a problematika znalostného manažmentu. Lisabonská stratégia a globálna informačná spoločnosť. Stratégia znalostného manažmentu v Mitre. Meranie zrelosti systému znalostného manažmentu a Knowledge Management Capability Maturity Model (KM-CMM). Budovanie znalostného manažmentu.