V tieni morálneho hazardu - Žitňanský, Eduard
Oslabovanie eura od novembra minulého roku. Prepad gréckych akcií a dlhopisov. Skrášľovanie čísiel a štatistík pred vstupom Grécka do Európskej menovej únie. Zadlženosť Grécka. Rad reforiem, ktorých cieľom je počas troch rokov znížiť rozpočtový schodok pod tri percentá HDP. Daňové úniky. Skepsa medzi obyvateľstvom Grécka. Čo sa deje v Grécku.