Misky z lepenek a nasávané papíroviny - Vítek, Miloslav
Využívanie misiek z lepeniek a nasávanej papieroviny na balenie a skladovanie potravín, ovocia a zeleniny. Ekologické trendy v obalovej technike. Misky z lisovanej lepenky - výroba a výrobcovia. Misky z nasávanej papieroviny - technologický postup a výrobcovia.