Zmeny v systéme financovania výskumu a vývoja v Slovenskej republike - Habánik, Jozef
Pohľad na celkové výdavky na vedu , výskum a techniku v SR. Základná štruktúra financovania vedy a techniky v SR. Nepriama účelová podpora vedy a techniky v EÚ. Súčasný model a systém podpory vedy a techniky v SR. Možnosti zmien systému financovania vedy a techniky v SR.