Výhrady Slovenskej republiky k medzinárodným zmluvám - Mrázová, Ivana
Výhrady a námietky Slovenskej republiky voči medzinárodným zmluvám, ktoré Slovenská republika "zdedila" po bývalej Československej socialistickej republike. Aktuálne námietky proti výhradám uplatnené Slovenskou republikou. Kodifikácia pravidiel zmluvného práva a prijatie Viedenského dohovoru o zmluvnom práve z roku 1969.