Latinskoamerický rozměr španělské zahraniční politiky - Rudolfová, Alena
Východiská vzťahov Španielska a Latinskej Ameriky. Španielske kolónie v Latinskej Amerike. Španielsko ako most medzi Latinskou Amerikou a Európskou úniou. Europeizácia španielskej zahraničnej politiky. Dôraz na multilaterálne dohody. Trojstranné vzťahy Španielska, Latinskej Ameriky a Spojených štátov amerických.